CITYLAWN - KUNSTGRÆS TIL SPORT

Vi leverer samlede systemløsninger inden for fodbold, golf, tennis, hockey og multibaner.

Sammen med vores Belgiske partner LANO SPORT og Bygge- & anlægsvirksomheden H.J. Huse A/S, leverer vi kunstgræsløsninger lige fra idé, projektering, bundopbygning, montering af kunstgræs, installering af hegn og bander samt lysanlæg.

Kort sagt er vi din samarbejdspartner igennem hele projektet.

Vi er med når idrætudøveren løber på banen - men også længe efter.

Kvalitet og miljø

For os og vores kunder er kun det bedste godt nok.Derfor er alle vores produkter, produceret efter den højeste kvalitetsstandard ISO 9001.Hos Citylawn vi giver hele 9 års garanti på alle vores kunstgræs til sport.Garantien gælder selvfølgelig også på farven. Dette da græsset er UV-resistent.

Med valget af en Citylawn, er du med til at forbedre miljøet, da du ikke skal bruge vores gode og rene drikkevand til at vande plænen.

Ligesom du reducerer dit CO2 udslip ved at spare benzin eller elektricitet til klipning af den traditionelle græsplæne.Endeligt sikrer vores samarbejde med den Herning-baserede virksomhed Re-Match, at alle vores kunstgræs til sport produkter bliver genanvendt.

CItylawn kunstgræs til sport produkter er foretrukket leverandør til det internationale hockey forbund.Vores kunstgræs til fodbold er godkendt af FIFA, for at sikre den mest optimale spiloplevelse.