CITYLAWN - PROJEKT

Hos Citylawn har vi den grundlæggende holdning, at vi skal kunne levere det vores kunder efterspørger, også selvom ønsker og behov er lidt ud over vores normale produktsortiment og løsninger. Så hvis har du sådanne ønsker og behov, er du altid velkommen til, at kontakte os. Så finder vi også en løsning der passer til netop dit projekt.

Citylawn betalingsbetingelser
Citylawn til virksomheden

Citylawn er en helt unik måde, at få udendørs look og atmosfære ind I butikken, udstillingen, på messen, rundt om poolen på hotellet, i indkøbscentret, som vejrabat eller til fællesarealerne både inde og ude i forbindelse med virksomhedens domicil.

Vores system sikrer et smukt grønt udseende hele året rundt, og så kan virksomheden spare penge og tid til vedligehold. Citylawn systemet er særdeles slidstærkt, og kan klare endog meget voldsom brug af underlaget.

Sådan lægger du din Citylawn!

Professionel montør

Ønsker du at overlade monteringen af din nye Citylawn til professionelle, kan vi anbefale at du kontakter din lokale anlægsgartner eller Citylawn, så sikrer du at jeres nye plæner bliver lagt rigtigt.

Citylawn til leg og fritid

Når det handler om vores børn, så er intet mere vigtigt end deres sikkerhed, og det gælder i særlig grad på legepladsen i børnehaven eller i skolen. Mange skader på legepladser, sker ved fald til jorden som ofte har en meget hård og ujævn overflade. Vores Citylawn system sikrer et trygt underlag for børnene, og kan monteres på alle legepladser, hvor der er behov for et ekstra sikkert legeunderlag.

playground-grass[1]
Flottere end naboens

Nu er græsset ikke længere grønnere på den anden side af ligusterhækken. Citylawn står dejlig frisk og sommergrøn – hver dag, hele året. Så er det slut med bekymringer om lange totter, brune pletter og børnene kan boltre sig, lige så tosset de vil.

Er du til Milano, Paris, Berlin, London eller Barcelona?

Little girl having a rest in a hammock
Citylawn til haven

Vores unikke plæner reducerer omkostningerne til vedligehold betydeligt, således at investeringen i en smuk Citylawn, betaler sig selv hjem på kort tid. I slipper for at skulle slå græs, fjerne mos, stikke mælkebøtter og ikke mindst vande, så kan I sidde og nyde den smukke plæne, frem for at bruge timer på at vedligeholde den. Men bedst af det hele er, at vores Citylawn sikrer en altid smuk grøn, dejlig blød og komfortabel plæne - hele året rundt.

Grønt, der er grønt

Citylawn er ikke kun praktisk – plænen er også god for miljøet. Først og fremmest fordi den ikke skal vandes og gødes, men også fordi du ikke bruger el eller benzin på at slå din græsplæne. Dertil kommer så, at Citylawn består af genanvendelige materialer.

Sådan vedligeholder du din Citylawn!

Citylawn til byen

Det sidste sted nogen forventer en smuk græsplæne, er på taget eller terrassen, ikke? Men hvorfor ikke lægge vores smukke Citylawn på den personlige terrasse, på den fælles tagterrasse, på fællesarealet i gården eller rundt om poolen ved huset? Vores Citylawn system forvandler disse områder, til smukke udendørs opholdssteder og vil øge anvendelsen af området betydeligt. Vores løsninger giver mulighed for et smukt og komfortabelt underlag, hvor det ikke tidligere har været muligt.

kunstrasen-galerie-balkonterasse-01